Asus EeeBook X205TA 210€ Asus EeeBook X205TA 210€

Tirane
  • Publish Date: 24-11-15

Asus EeeBook X205TA i ri ne kuti i pa perdorur shkon deri ne 12 ore bateri 210€ Cel. 067 529 9727 kontakt dhe në WhatsApp

Asus EeeBook X205TA i ri ne…

Shtepi me qera ditore, 30 euro/nata (Ne qender te Tiranes - Prane Postes). Shtepi me qera ditore, 30…

Tirane
  • Publish Date: 24-11-15

Zona/Rruga : Prane Postes Shqiptare (Ne Qender) Tirane. Jap apartament me qera ditore i ndodhur ne Qender te Tiranes prane Postes Shqiptare, apartamenti eshte 2+1, kati i dyte, eshte i mobiluar totalisht, Kondicioner, Uje 24 ore, internet, etj.…

Zona/Rruga : Prane Postes…