Tirane, shes arush pellushi 1.000 Lek Tirane, shes arush pellushi…

Tirane
  • Publish Date: 20-11-15

Shes 4 pale kepuce per femije, te gjitha marka te njohura, te blera ne Itali. 3 pale nr. 28 dhe nje pale 29.Te perdorura pak dhe te mbajtura mire. Cmimi 590 lek/pala. Kush i merr te 4 palet me nje pale cizme falas nr.28. Cel. : 0682250218

Shes 4 pale kepuce per femije,…