Jam elektricist me eksperience Jam elektricist me eksperience

Tirane
 • Publish Date: 11-09-18

Jam elektricist me eksperience pune 30 vjecare. Kam ndermarre punime elektrike dhe instalime te zyrave,pallateve,vilave apo institucioneve te ndryshme. Ofroj standart, cilesi dhe siguri. Me kontaktoni ne nr. tim te tel.: 0675529361

Jam elektricist me eksperience…

,0743305218 women clinic/pills for sale in springs kwathema,tsakane brakpan benoni brakpan ,0743305218 women clinic/pills…

Qarku i Beratit
 • Publish Date: 30-08-17

,0743305218 women clinic/pills for sale in springs kwathema,tsakane brakpan benoni brakpan Our Abortion Clinics are legalized With modern and well equipped primary health care facilities to provide you with a private environment where you can make the…

,0743305218 women clinic/pills…

super powerful money business boosting spells call+27734978245 in tsakane,brakpan,springs,boksburg super powerful money business…

Qarku i Beratit
 • Publish Date: 23-08-17

super powerful money business boosting spells call+27734978245 in tsakane,brakpan,springs,boksburg Out of money? Need it now? If you just had a bit of extra money, life would be easier. Now you can get powerful money spells using dr bako spell casting…

super powerful money business…

 

KREDI OFERTA NDËRMJET INDIVIDUALE RËNDË, të ndershëm dhe të arsyeshme KREDI OFERTA NDËRMJET…

Rajoni i Prizrenit
 • Publish Date: 25-06-17
 • Cmimi: €100,00

Një trashëgimtar ofron kredi variojnë nga 5000 € për 900.000 € me ritme nga 2% në 3.5% në varësi nga sasia për të paguar për një periudhë prej 12 deri në 120 muaj në mes të veçantë. Çdokush i interesuar më kontaktoni me postë - Email -…

Një trashëgimtar ofron kredi…

Ofrojnë kredi në mes të individëve Ofrojnë kredi në mes të…

Rajoni i Ferizajit
 • Publish Date: 25-06-17
 • Cmimi: €100,00

Përshëndetje Unë punoj në një kompani që ofron kredi ndërkombëtare në mes të individëve të japë të shkurtër dhe të gjatë nga 2000 € deri 500,000 € të gjithë ka nevojë për norma serioze reale e interesit është 3% gjatë shlyerjes. I ofrojnë kredi në të…

Përshëndetje Unë punoj në një…

Shofer kamioni trailer Shofer kamioni trailer

Qarku i Fierit
 • Publish Date: 21-06-17

Jam Valbon Murati jam nga Fieri kerkoj pune si shofer kamionI jam me patent te klasit B be c ce the cap flas dy gjuhe te huaja Anglisht dhe Italisht jam serioz ne pune si dhe konkret kam eksperienc ne BE me Respekt pres nje pergjigje Faleminderit Nr cel…

Jam Valbon Murati jam nga…

 

Seriozisht kredi dhe garanci për të mbështetur Seriozisht kredi dhe garanci…

Rajoni i Ferizajit
 • Publish Date: 16-05-17
 • Cmimi: €10,00

Përshëndetje të gjithëve I ofrojnë kredi prej 3,000 euro deri në 5.000.000 € për të gjithë në gjendje. Unë do të ju jap informacion në lidhje me zgjedhjen time dhe procedurën për marrjen e ndihmës financiare, nëse jeni të interesuar natyrisht. Ju lutem,…

Përshëndetje të gjithëve I…

Shofer Shofer

Qarku i Fierit
 • Publish Date: 09-05-17

Jam Valbon Murati jam nga Fieri kerkoj pune si shofer kamionI jam me patent te klasit B be c ce the cap kerkoj pune edhe jashte shqipris flas dy gjuhe te huaja Anglisht dhe Italisht jam serioz ne pune me Respekt pres nje pergjigje Faleminderit Nr cel…

Jam Valbon Murati jam nga…

Babysitter Babysitter

Tirane
 • Publish Date: 22-08-16

Kerkoj pune si babysitter tek Ish fusha e Aviacionit. Kam eksperience me femijet dhe mund ti mbaj ne shtepine time.

Kerkoj pune si babysitter tek…

 

JAM ELEKTRICIST INDUSTRIAL ME EKSPERIENCE. JAM ELEKTRICIST INDUSTRIAL ME…

Tirane
 • Publish Date: 23-04-16

Kam mbaruar per elektricist industrial dhe kam kualifikimet me te larta per kete profesion. Kam eksperience te gjate dhe jam kompetent per profesionin. Po keshtu marre sipermarrje per punime elektrike dhe per instalime elektrike te pallateve, vilave,…

Kam mbaruar per elektricist…