ofrojme trajnime IT Trajnim profesional " Rrjete Kompjuterike ICND1" ofrojme trajnime IT Trajnim…

Tirane
 • Publish Date: 11-09-18

Vazhdojne regjistrimet per kursin e Rrjeteve Kompjuterike, bazuar mbi objektivat e ICND1. Trajnohu ne TCT per tu pergatitur per te marre certifikaten Cisco CCENT. Zgjat 9 jave, 45 ore ne total dhe zhvillohet 2 here ne jave. Kushton 30 000 L Cdo gje…

Vazhdojne regjistrimet per…

Trajnime Profesionale IT ne TCT Trajnime Profesionale IT ne…

Tirane
 • Publish Date: 11-09-18

Kurset e verës në TCT: 1. Diagnostikim/Riparim PC 2. Rrjete kompjuterike ICND1 3. LINUX Server Administrator 4. Programim C++ 5. Programim JAVA 6. Programim Web PHP Per tu bere pjese e trajnimeve, si dhe per cdo informacion na kontaktoni: e-mail:…

Kurset e verës në TCT: 1.…

KURSE TË GJUHËS GJERMANE (me Schritte International Neu) KURSE TË GJUHËS GJERMANE (me…

Tirane
 • Publish Date: 16-02-18

MËSO GJERMANISHT ME MË TË MIRËT! Prestige Center qendra lider në mësimdhënien e gjuhës gjermane ju ofron kushtet më bashkëkohore dhe metodën më të re SCHRITTE INTERNATIONAL NEU. Me grupe të vogla të përbëra nga 4-5 kursantë, Prestige Center ka nivelin…

MËSO GJERMANISHT ME MË TË…

 

Kurse Praktike Per Progamet Financiare: FINANCE 5, ALPHA WEB, BILANCI ONLINE Kurse Praktike Per Progamet…

Tirane
 • Publish Date: 16-02-18

KURSE PRAKTIKE PER PROGRAMET FINANCIARE: I: FINANCE 5. II: ALPHA WEB. III: BILANCI ONLINE. . Shënim: Qëndra e kurseve ''Partner Training Center'' kurset praktike për programet financiare i zhvillon me programe origjinale. Versionet demo te programeve…

KURSE PRAKTIKE PER PROGRAMET…

Praktik Kontabiliteti e Licensuare. + Finance 5. Praktik Kontabiliteti e…

Tirane
 • Publish Date: 16-02-18

Kurs Praktik Kontabiliteti + Financë 5. . Liçensuarë nga Ministria e Mirqënies Sociale dhe Rinisë dhe Ministria e Zhvillimit Ekonomik. . Shënim: Qëndra e kurseve ''Finance Partner '' kursin praktike kontabiliteti e zhvillon me programin origjinal…

Kurs Praktik Kontabiliteti +…

Tirane, ofroj Kurse profesionale në anglisht me metodën SPICE ENGLISH Tirane, ofroj Kurse…

Tirane
 • Publish Date: 16-02-18

PER TE GJITHE ATA QE DUAN TE MARRIN MINIMALISHT NIVELIN "6" NE TE KATER FAZAT E "IELTS"... TANI MUND TE ARRIHET ME NJE PROGRAM TE RI 7 MUJOR. BRENDA 7 MUAJVE DO TE MERRNI NJE FJALOR SHUME TE PASUR KU GJITHÇKA ESHTE E PERKTHYER NE SHQIP…

PER TE GJITHE ATA QE DUAN TE…

 

Shërbimi kredi në mes të veçantë Shërbimi kredi në mes të…

Rajoni i Pejës
 • Publish Date: 25-06-17
 • Cmimi: €100,00

Kry jou lening tussen die besonder veilig Jy benodig geld leen tussen individue om te gaan met finansiële probleme om uiteindelik breek die dooiepunt wat veroorsaak banke, deur die verwerping van jou lening aansoek lêers Ek is 'n individu finansiële…

Kry jou lening tussen die…

ofrojme kurse IT Windows Server Administration ofrojme kurse IT Windows…

Tirane
 • Publish Date: 03-06-17

Kursi Windows Server Administration ,fillon ne dt:5 Qershor, zhvillohet pasdite ne TCT ora 18:00-20:30 - vetem praktikë. 30 orë trajnime me certifikatë të leshuar nga Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë. Kushton 20 000 L te reja Roles: Active…

Kursi Windows Server…

Faleminderit të dërgoni kërkesën tuaj për një kredi me postë: jose.paloupujol1@gmail.com Faleminderit të dërgoni…

Qarku i Durrësit
 • Publish Date: 30-05-17
 • Cmimi: €1.100,00

Përshëndetje Ai është disa herë viktimë e kreditimit të parave zhvatje në mes të veçantë dhe madje edhe për shkak të kësaj kam humbur djalin tim John I përfunduar duke gjetur një person me një zemër të mirë që e bën m për t'i dhënë paratë e kredisë ai…

Përshëndetje Ai është disa…

 

Trajnim profesional ne PHP- Programim ne Web Trajnim profesional ne PHP-…

Tirane
 • Publish Date: 28-05-17
 • Cmimi: €30.000,00

Rifillon trajnimi PHP- Web Programming ne Tirana Center of Technology. Tajnimi zgjat 9 jave dhe kushton 30 000L te reja.

Rifillon trajnimi PHP- Web…