Tirane DominuSoft Training
06-11-18 12 Hits


Dominus Language strukture e Dominusoft Training lancon kurse ne gjuhet:

Norvegjisht
Gjermanisht
Anglisht

Metodat më të mira të mësimdhënies
Pedagogë të huaj e shqiptarë të cilët do të bëjnë të mundur që keto gjuhë ti mësoni po aq mirë sa gjuhën shqipe
Nivelet që nga fillestar e deri në profesional

Bulevardi "Bajram Curri" ,perballe Shkolles se Baletit


  Send Message


QR code

Related ads

Tirane, Ofroj Kurse Fizike Dhe Konsulence Individuale Ose Ne Grup

TIRANE, OFROJ KURSE DHE KONSULENCE PER ZGJIDHJE TEZASH TE RENA NDER VITE PER LENDET: 1. FIZIKE 2. FIZIKE 1,2... 3. MAKANIKE ANALITIKE/ FLUIDESH DHE E MJEDISEVE TE VAZHDUARA 4. ELEKTRODINAMIKE 5. FIZIKE STATISTIKE/MEKANIKE STATISTIKE 6. BAZAT E… Tirane

Kurs & Konsulte Matematike

Ofroj kurs per lenden e matematikes per shkollat 9-vjecare dhe te mesme. Per te gjithe te interesuarit per pregatitje per provimin e lirimit dhe matures ofroj konsulte. Kurset zhvillohen individuale ose ne grup. Per te gjithe te interesuarit, kontaktoni… Tirane

Tirane, FILLUAN TRAJNIMET E PERGJITHSHME DHE PROFESIONALE PRANE IRISOFT

Përshendetje, Qendra e Trajnimeve IRISOFT, tashmë me një eksperiencë 15 vjeçare në kurse dhe trajnime të ndryshme, ju bën me dije se: Drejtimet e trajnimeve dhe kurseve që në ofrojmë janë: --Trajnime Profesionale Praktike Pasuniversitare të… Tirane

Tirane, ofroj Kurse vizatimi e pikture

Zhvilloj kurse vizatimi pikture dhe skulpture per nxenes te moshave te ndryshme, mbi bazen e nje eksperience te gjate mesim-dhenie. Qellimi i mesim-dhenies konsiston ne formimin e shprehive artistike, ne perceptimin e sakte te vizatimit te formes,… Tirane

KURSE TË GJUHËS GJERMANE (me Schritte International Neu)

MËSO GJERMANISHT ME MË TË MIRËT! Prestige Center qendra lider në mësimdhënien e gjuhës gjermane ju ofron kushtet më bashkëkohore dhe metodën më të re SCHRITTE INTERNATIONAL NEU. Me grupe të vogla të përbëra nga 4-5 kursantë, Prestige Center ka nivelin… Tirane

 
Report this ad