ofrojme trajnime IT Trajnim profesional " Rrjete Kompjuterike ICND1" ofrojme trajnime IT Trajnim…

Tirane
 • Publish Date: 11-09-18

Vazhdojne regjistrimet per kursin e Rrjeteve Kompjuterike, bazuar mbi objektivat e ICND1. Trajnohu ne TCT per tu pergatitur per te marre certifikaten Cisco CCENT. Zgjat 9 jave, 45 ore ne total dhe zhvillohet 2 here ne jave. Kushton 30 000 L Cdo gje…

Vazhdojne regjistrimet per…

Trajnime Profesionale IT ne TCT Trajnime Profesionale IT ne…

Tirane
 • Publish Date: 11-09-18

Kurset e verës në TCT: 1. Diagnostikim/Riparim PC 2. Rrjete kompjuterike ICND1 3. LINUX Server Administrator 4. Programim C++ 5. Programim JAVA 6. Programim Web PHP Per tu bere pjese e trajnimeve, si dhe per cdo informacion na kontaktoni: e-mail:…

Kurset e verës në TCT: 1.…

KURSE TË GJUHËS GJERMANE (me Schritte International Neu) KURSE TË GJUHËS GJERMANE (me…

Tirane
 • Publish Date: 16-02-18

MËSO GJERMANISHT ME MË TË MIRËT! Prestige Center qendra lider në mësimdhënien e gjuhës gjermane ju ofron kushtet më bashkëkohore dhe metodën më të re SCHRITTE INTERNATIONAL NEU. Me grupe të vogla të përbëra nga 4-5 kursantë, Prestige Center ka nivelin…

MËSO GJERMANISHT ME MË TË…

 

Kurse Praktike Per Progamet Financiare: FINANCE 5, ALPHA WEB, BILANCI ONLINE Kurse Praktike Per Progamet…

Tirane
 • Publish Date: 16-02-18

KURSE PRAKTIKE PER PROGRAMET FINANCIARE: I: FINANCE 5. II: ALPHA WEB. III: BILANCI ONLINE. . Shënim: Qëndra e kurseve ''Partner Training Center'' kurset praktike për programet financiare i zhvillon me programe origjinale. Versionet demo te programeve…

KURSE PRAKTIKE PER PROGRAMET…

Praktik Kontabiliteti e Licensuare. + Finance 5. Praktik Kontabiliteti e…

Tirane
 • Publish Date: 16-02-18

Kurs Praktik Kontabiliteti + Financë 5. . Liçensuarë nga Ministria e Mirqënies Sociale dhe Rinisë dhe Ministria e Zhvillimit Ekonomik. . Shënim: Qëndra e kurseve ''Finance Partner '' kursin praktike kontabiliteti e zhvillon me programin origjinal…

Kurs Praktik Kontabiliteti +…

Tirane, ofroj Kurse profesionale në anglisht me metodën SPICE ENGLISH Tirane, ofroj Kurse…

Tirane
 • Publish Date: 16-02-18

PER TE GJITHE ATA QE DUAN TE MARRIN MINIMALISHT NIVELIN "6" NE TE KATER FAZAT E "IELTS"... TANI MUND TE ARRIHET ME NJE PROGRAM TE RI 7 MUJOR. BRENDA 7 MUAJVE DO TE MERRNI NJE FJALOR SHUME TE PASUR KU GJITHÇKA ESHTE E PERKTHYER NE SHQIP…

PER TE GJITHE ATA QE DUAN TE…

 

ofrojme kurse IT Windows Server Administration ofrojme kurse IT Windows…

Tirane
 • Publish Date: 03-06-17

Kursi Windows Server Administration ,fillon ne dt:5 Qershor, zhvillohet pasdite ne TCT ora 18:00-20:30 - vetem praktikë. 30 orë trajnime me certifikatë të leshuar nga Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë. Kushton 20 000 L te reja Roles: Active…

Kursi Windows Server…

Trajnim profesional ne PHP- Programim ne Web Trajnim profesional ne PHP-…

Tirane
 • Publish Date: 28-05-17
 • Cmimi: €30.000,00

Rifillon trajnimi PHP- Web Programming ne Tirana Center of Technology. Tajnimi zgjat 9 jave dhe kushton 30 000L te reja.

Rifillon trajnimi PHP- Web…

Ofrohet trajnim "MS SQL2014" Ofrohet trajnim "MS SQL2014"

Tirane
 • Publish Date: 23-05-17
 • Cmimi: €30.000,00

Trajnimi MS SQL Server 2014 , mbeshtetet ne kursin e SQL 20461 Quering & 20462 Administrim. Fillon se shpejti. 9jave=30.000 L te reja Ju pergatisim per pune! Temat: DML(data modification), Select/Join/Group By nivele te ndryshme, Arkitekture DB (tables…

Trajnimi MS SQL Server 2014 ,…

 

Ofrohet trajnim profesional"Linux Server Administration" Ofrohet trajnim…

Tirane
 • Publish Date: 23-05-17
 • Cmimi: €30.000,00

Vazhdojne regjistrimet per kursin intensiv "Linux Administrator" bazuar ne objektivat e LPIC-1 Exam 101 dhe LPIC-1 Exam 102 Kursi zgjat 60 ore,3 seanca ne jave. Cmimi 30.000 Lek per 6 e 1/2 jave

Vazhdojne regjistrimet per…

Tirane   23-05-17 Ofrohet trajnim… €30.000,00