Tirane DominuSoft Training
06-11-18 2 Hits


Dominusoft, të fton ti japësh vlerë e të zhvillosh njohuritë e tua në:

-Web Design
-Web Development
-Asp.Net
-Mobile&Cloud
-Linux
-Java
-Graphic Design

Bulevardi "Bajram Curri" ,perballe Shkolles se Baletit


  Send Message


QR code

Related ads

Tirane, AKADEMIJA E KUZHINES SHQIPTARE hap sezonin e ri te kurseve te kuzhines profesionale 9-mujore

PROFESSIONAL CULINARY ACADEMY "ART IN FOOD" ne bashkpunim me Shoqaten e ushqimit dhe mireqenies, hap sezonin e ri te kurseve te kuzhines profesionale! Kursi Intensiv per Kuzhinier, i cili perfshin: Total = 820 ore mesimore, Teori = 234 ore Praktike =… Tirane

ofrojme kurse IT Windows Server Administration

Kursi Windows Server Administration ,fillon ne dt:5 Qershor, zhvillohet pasdite ne TCT ora 18:00-20:30 - vetem praktikë. 30 orë trajnime me certifikatë të leshuar nga Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë. Kushton 20 000 L te reja Roles: Active… Tirane

Tirane, ofrojme trajnime HR Management Trajnim mbi "Keshillimin e Karrieres"

ProspecTime Consulting organizon trajnim për “Këshillimin e Karrierës” në datat 18-19 Dhjetor 2015 ProspecTime Consulting është një kompani që ofron shërbimet e saj të këshillimit, trainimit, dhe mentorimit në fushën e zhvillimit personal dhe profesional… Tirane

Tirane, ofrojme kurse te gjuhes italiane te Astiri, 300 lek seanca

Japim kurse individuale, ne grup, intensive te italishtes me metoden "Progetto Italiano" apo metoda te tjera. Pagesa: 300 lek/seanca(1 ore) Adresa: mbrapa Astirit. Cel. : 0693295272 Tirane

Praktike profesionale Juridike per Juriste dhe Avokate.

NDËRMJETËSIM PËR NË TREGUN E PUNËS. Qëndra e vetme profesionale juridike në Shqipëri, që ofron Kurs të specializuar Juridik te licensuar nga QKL dhe e njohur nga Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë ofron trajnim profesional teori / praktikë. Ky… Tirane

 
Report this ad