Mbc Inovation Lab search operators for customer service. Mbc Inovation Lab search…

Tirane
 • Publish Date: 26-06-18

Mbc Inovation Lab is an international company that works in the Italian market and that Albanian for several years. Mbc Inovation Lab with offices in Tirana search operators for customer service. Is required: - Good knowledge of the English and Italian…

Mbc Inovation Lab is an…

Kompani Dezinfektimi kërkon të punësojë ndihmës për shërbimet e dezinfektimit Kompani Dezinfektimi kërkon të…

Tirane
 • Publish Date: 26-06-18

Kompani Dezinfektimi kërkon të punësojë ndihmës për shërbimet e dezinfektimit në ambientet publike si shkolla, spitale, restorante, etj, i cili duhet të plotësojë këto kritere: Kandidati duhet të jetë me moshë deri në 40 vjeç; Fizikisht i aftë për të…

Kompani Dezinfektimi kërkon të…

Kompani Dezinfektimi kërkon të punësojë ndihmës për shërbimet e dezinfektimit Kompani Dezinfektimi kërkon të…

Tirane
 • Publish Date: 26-06-18
 • Cmimi: €1,00

Kompani Dezinfektimi kërkon të punësojë ndihmës për shërbimet e dezinfektimit në ambientet publike si shkolla, spitale, restorante, etj, i cili duhet të plotësojë këto kritere: Kandidati duhet të jetë me moshë deri në 40 vjeç; Fizikisht i aftë për të…

Kompani Dezinfektimi kërkon të…

 

Ofrojme vend pune menaxhere Ofrojme vend pune menaxhere

Tirane
 • Publish Date: 26-06-18

Brati Shpk kerkon nje menaxhere : Kriteret kryesore : 1.Te kete njohje shume te mire te gjuhes Angleze ,Italiane . 2.Te kete eksperience pune. Te intereresuarat te dergojn CV ne adresen tone te emailit :info@bratigroup.al .

Brati Shpk kerkon nje…

Kompani Dezinfektimi kërkon të punësojë ndihmës për shërbimet e dezinfektimit Kompani Dezinfektimi kërkon të…

Tirane
 • Publish Date: 26-06-18
 • Cmimi: €1,00

Kompani Dezinfektimi kërkon të punësojë ndihmës për shërbimet e dezinfektimit në ambientet publike si shkolla, spitale, restorante, etj, i cili duhet të plotësojë këto kritere: Kandidati duhet të jetë me moshë deri në 40 vjeç; Fizikisht i aftë për të…

Kompani Dezinfektimi kërkon të…

KERKOJME OPERATORE TELEFONIE KERKOJME OPERATORE TELEFONIE

Tirane
 • Publish Date: 14-05-18

Kerkohet: - Njohje e mire e gjuhes italiane. Ofrojme: -Trajnim ne varesi te njohurive te aplikuesit -Kontrate pune ne perputhje me ligjin shqiptar -Pagese per ore pune 230 Lek /ore -Pagese per kontrate deri ne 4000 leke, sipas garave. -Ambjent mikprites…

Kerkohet: - Njohje e mire e…

 

KERKOJME OPERATORE TELEFONIE PER FUSHATEN E ENERGJISE KERKOJME OPERATORE TELEFONIE…

Tirane
 • Publish Date: 14-05-18

Kerkohet: Njohje e mire e gjuhes italiane Eksperience e meparshme ne fushaten e energjise Ofrojme: Kontrate pune sipas ligjit shqiptar Pagese dhe bonuse te kenaqshme Trajnime periodike Ambjent dinamik dhe motivues Mundesi rritjeje Ftojme te gjithe te…

Kerkohet: Njohje e mire e…

KERKOJME OPERATORE TELEFONIE KERKOJME OPERATORE TELEFONIE

Tirane
 • Publish Date: 14-05-18

Kerkohet: - Njohje e mire e gjuhes italiane. Ofrojme: -Trajnim ne varesi te njohurive te aplikuesit -Kontrate pune ne perputhje me ligjin shqiptar -Pagese per ore pune 230 Lek /ore -Pagese per kontrate deri ne 4000 leke, sipas garave. -Ambjent mikprites…

Kerkohet: - Njohje e mire e…

KERKOJME OPERATORE TELEFONIE PER FUSHATEN E ENERGJISE KERKOJME OPERATORE TELEFONIE…

Tirane
 • Publish Date: 14-05-18

Kerkohet: Njohje e mire e gjuhes italiane Eksperience e meparshme ne fushaten e energjise Ofrojme: Kontrate pune sipas ligjit shqiptar Pagese dhe bonuse te kenaqshme Trajnime periodike Ambjent dinamik dhe motivues Mundesi rritjeje Ftojme te gjithe te…

Kerkohet: Njohje e mire e…

 

KERKOJME OPERATORE TELEFONIE KERKOJME OPERATORE TELEFONIE

Tirane
 • Publish Date: 14-05-18

Kerkohet: - Njohje e mire e gjuhes italiane. Ofrojme: -Trajnim ne varesi te njohurive te aplikuesit -Kontrate pune ne perputhje me ligjin shqiptar -Pagese per ore pune 230 Lek /ore -Pagese per kontrate deri ne 4000 leke, sipas garave. -Ambjent mikprites…

Kerkohet: - Njohje e mire e…