Tirane MCB Innovation lab
15-03-18 8 Hits


Kerkohet
Njohje e mire e gjuhes italiane
Aftesi shume te mira komunikimi

Ftojme te gjithe te interesuarit te paraqiten per interviste prane zyrave tona
Adresa: Rr. Kavajes, qendra e biznesit, pallati 13 katesh, nr.3, apartamenti n.13
1001 Tirana, Albania
Ose na kontaktoni ne: recruiting@mbccallcenter.com
Tel: +355 699575562

Rr. Kavajes, qendra e biznesit, pallati 13 katesh

Rr. Kavajes, qendra e biznesit, pallati 13 katesh


  Send Message


QR code

Related ads

Tirane, ofroj vend pune JAVA Developer

Looking for an experienced JAVA Developer for a project starting on March - on. A successful candidate must meet the following criteria: - Familiar with Java OOP concepts - Knowledge of the java APIs - Basic knowledge of JPA - Familiar with building… Tirane

Kompani Dezinfektimi kërkon të punësojë ndihmës për shërbimet e dezinfektimit

Kompani Dezinfektimi kërkon të punësojë ndihmës për shërbimet e dezinfektimit në ambientet publike si shkolla, spitale, restorante, etj, i cili duhet të plotësojë këto kritere: Kandidati duhet të jetë me moshë deri në 40 vjeç; Fizikisht i aftë për të… Tirane

Ofroj Vend Pune Operator Out Bound Luce & Gas

INTERCOM DATA SERVICE GROUP Leader Nell settore dei call-center da 10 anni cerca ; 100 Operatori Outbound Edison Luce & Gas se sai parlare l’italiano noi siamo il posto giusto a chi rivolgerti ; Cosa Offriamo : 1. Fino a 250 lek/ora 2. Possibilita di… Tirane

Tirane, ofroj vend pune Shitese

JAKAMEN.kerkon shitese . Mosha.25-35 kane perparesi personat me EKSPERIENCE.pagesa mujore 20000 + perqindje ne xhiro adresa rruga M.Shyri. dyqani me N"22-23. Cel. : +3550692098108-0699614717 Tirane

Bashkohu me RE/MAX

BASHKOHU ME RE/MAX RE/MAX, lider botëror në tregun e ndërmjetësimit të pasurive të paluajtshme, me përfaqësi në mbi 97 shtete, mbi 6,500 zyra dhe me mbi 100,000 bashkëpunëtorë në mbarë botën, njofton vazhdimin e aplikimeve për konsulent imobiliar. Nëse:… Tirane

 
Report this ad