Tirane MCB Innovation lab
09-03-18 16 Hits


Kerkohet:
- Njohje e mire e gjuhes italiane.

Ofrojme:
-Trajnim ne varesi te njohurive te aplikuesit
-Kontrate pune ne perputhje me ligjin shqiptar
-Pagese per ore pune 230 Lek /ore
-Pagese per kontrate deri ne 4000 leke, sipas garave.
-Ambjent mikprites
-Mundesi rritjeje.


Ftojme te gjithe te interesuarit te paraqiten per interviste prane zyrave tona (nga ora 10:30 deri ne 18:30) ose dergoni cv tuaj ne gjuhen italiane ne: recruiting@mbccallcenter.com
Adresa: Rr. Kavajes, qendra e biznesit, pallati 13 katesh, nr.3, apartamenti n.13
1001 Tirana, Albania
Cell: +355 699575562

Rr. Kavajes, qendra e biznesit, pallati 13 katesh, nr.3,


  Send Message


QR code

Related ads

Tirane, kerkohet GUIDE TURISTIKE ne gjuhen HOLLANDEZE

ALBTOURS D - VAS Tour Operator, nje nga kompanite lider ne tregun e turizmit ne Shqiperi,Kosove dhe Maqedoni, kerkon te punesoje nje Guide turistike ne Gjuhen Hollandeze Kerkesat për vendin e punës: Kritere te vecanta: - Kandidati duhet të ketë… Tirane

Tirane, Sostariffe cerca Team Leader ADSL

ANNUNCIO TEAM LEADER SosTariffe.it è un’azienda italiana, leader sulla comparazione di Adsl, Luce e Gas. Offriamo un confronto di tutti i migliori provider a oltre 1 Milione di utenti al mese. Il modello di SosTariffe.it è diverso da un call center… Tirane

Tirane, ofroj vend pune Agjente biletarie ( ticketing)

AlbtoursD-Vas Tour Operatore, kerkon te punesoje agjente biletarie. Aplikantet duhet te plotesojne kushtet e meposhteme . 1. Te kene mbaruar arsimin e larte, sikurse nivelet perkatese te master. 2. Te keni njohuri shume te mira te gjuhes angleze . 3.… Tirane

Shoqëria FEAR Shpk kerkon te punesoje MENAXHER SHITJE / Mashkull

Shoqëria FEAR Shpk me vendndodhje ne Tirane dhe me nje aktivitet te suksesshem qe prej vitit 1995 ne tregtimin me shumice dhe pakice te pjeseve te kembimit per automjete, kerkon te zgjeroje stafin duke punesuar: MENAXHER SHITJE. Kriteret: -Arsimi i… Tirane

Tirane, ofroj vend pune Quality Assurance

Quality Assurance Consulcesi Service sh.p.k è una società Italiana di servizi con sede in quattro paesi quali: Italia, Svizzera, Stati Uniti e Regno Unito. Leader nell'erogazione di servizi alla categoria medica con esperienza di oltre 20 anni,… Tirane

 
Report this ad