Tirane MCB Innovation lab
15-03-18 12 Hits


Kerkohet:
Njohje e mire e gjuhes italiane
Eksperience e meparshme ne fushaten e energjise

Ofrojme:

Kontrate pune sipas ligjit shqiptar
Pagese dhe bonuse te kenaqshme
Trajnime periodike
Ambjent dinamik dhe motivues

Mundesi rritjeje.

Ftojme te gjithe te interesuarit te paraqiten per interviste prane zyrave tona (nga ora 10:30 deri ne 18:30) ose dergoni cv tuaj ne gjuhen italiane ne: recruiting@mbccallcenter.com
Adresa: Rr. Kavajes, qendra e biznesit, pallati 13 katesh, nr.3, apartamenti n.13
1001 Tirana, Albania
Cell: +355 699575562

Rr. Kavajes, qendra e biznesit, pallati 13 katesh, nr.3


  Send Message


QR code

Related ads

CERCASI WEB DESIGNER

Per la nostra sede di Tirana cerchiamo una figura di WEB DESIGNER da inserire nella nostra divisione IT. La figura dovrà collaborare con i colleghi delle varie aree su progetti interni e commissionati da clienti esterni e su progetti interni al gruppo. La… Tirane

Tirane, ofroj vend pune supervizore dhe operatore outbound

EGEO Professional Marketing kerkon 10 super vizore per fushaten e telecom Italia dhe Green Network si dhe 100 operatore per seden e 2 qe ndodhet te rr. e Kavajes siper globit mail. Recruting@egeo.al nr kontaktit 0693590145 per fushaten e Green Network… Tirane

ofroj vend pune

cerchiamo aperatori di vendita per campagna presa apputamenti . 20 euro ad appuntamento . massima flesibilita dei turni di lavoro inviate il vostro c.v solutiongreen@gmail.com Tirane

Tirane, ofroj vend pune Financiere, Punonjese salle

"AnA2011"sh.p.k kerkon te punesoje: Financiere (femer) Aplikantja duhet te plotesoje kriteret: -Arsimi i larte dega Ekonomi Finance -Te kete experience pune. -Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze. -Te zoteroje mire programin Financa 5. Punonjese… Tirane

Tirane, ofroj vend pune Arkitekte

Railing Shpk ve ne dispozicion pozicionin vakant te punes per ARKITEKTE Kriteret e nevojshme : 1)Te kete mbaruar Arkitekture / Te dije shume mire punimin ne CAD / 2 D / 3 D 2)Te kete njohuri shume te mira te paketes Office. 3)Te kete aftesi te mira te… Tirane

 
Report this ad