Tirane MCB Innovation lab
15-03-18 8 Hits


Kerkohet:
Njohje e mire e gjuhes italiane
Eksperience e meparshme ne fushaten e energjise

Ofrojme:

Kontrate pune sipas ligjit shqiptar
Pagese dhe bonuse te kenaqshme
Trajnime periodike
Ambjent dinamik dhe motivues

Mundesi rritjeje.

Ftojme te gjithe te interesuarit te paraqiten per interviste prane zyrave tona (nga ora 10:30 deri ne 18:30) ose dergoni cv tuaj ne gjuhen italiane ne: recruiting@mbccallcenter.com
Adresa: Rr. Kavajes, qendra e biznesit, pallati 13 katesh, nr.3, apartamenti n.13
1001 Tirana, Albania
Cell: +355 699575562

Rr. Kavajes, qendra e biznesit, pallati 13 katesh, nr.3


  Send Message


QR code

Related ads

FIBER Group Sh.p.k CERCA 1 FLOOR MANAGER 5 TEAM LEADER outbound e inbound, 400 OPERATORI

FIBER, Contact Center Leader in Albania da 5 anni con 8 sedi operative, commesse inbound e outbound, ricerca per la filiale di Tirana: - Floor Manager per commessa Outbound La figura selezionata avrà le seguenti responsabilità: - Gestione delle azioni… Tirane

Tirane, ofroj vend pune Agjent Shitje ne terren

Kompania "ALL BALCANS CORPORATION" (AlbanCorp Group) sh.a është një kompani distribucioni e mallrave të konsumit, e vendosur në Tiranë dhe e themeluar në vitin 1995, me një eksperiencë prej 20 vitesh në tregun shqiptar. Kompania "ALL BALCANS CORPORATION"… Tirane

CERCA 16 OPERATORI PER CAMPAGNA DI PRESA APPUNTAMENTI E 1 TEAM LEADER

CAMPAGNA SOLO Appuntamenti - Per Operatori e Team leader CALL CENTER ITALIANO DA DIECI ANNI NEL SETTORE , EFFETTUA CAMPAGNA DI PRESA APPUNTAMENTI, NON FACCIAMO VENDITA MA INFORMAZIONE CERCA 16 OPERATORI PER CAMPAGNA DI PRESA APPUNTAMENTI E 1 TEAM… Tirane

Tirane, ofroj vend pune Shites Dyqani

“Shoqëria “GoTech” shpk, shoqëri me aktivitet tregtar në fushën e tregtimit me shumicë dhe pakicë të produkteve elektroshtepiake, kërkon të punësojë:dy “Shitës/e Dyqani”. QELLIMI I POZICIONIT: Shitësi në Dyqan prezanton në mënyrë profesionale produktet… Tirane

Dejavu bar kerkon kamariere femer

Dejavu Bar ne qytet studenti , tirane kerkon te punesoje kamariere femer . Paga edhe kushtet e punes te kenaqshme . Te interesuarat te paraqiten prane Dejavu Bar ne qytet studenti , rruga : Pjeter Budi , perballe me godinat 11 & 12 ose telefononi :… Tirane

 
Report this ad