Cmimi : €650,00 Tirane Tsts Group
06-11-18 6 Hits


Duke filluar nga muaji Nentor 2018, Menaxherët e Kompanisë Costa Crociere, do të jenë vazhdimisht në Shqipëri, për të testuar nga afër dhe rekrutuar në bashkëpunim me TSTS Group, kandidatët për vendet e punës të ofruara në bordin e Anijeve të kësaj kompanie. Kontratat janë 8 mujore më të drejtë rinovimi me paga qe fillojne nga 650 $. Të gjithë personat e interesuar, me formim dhe eksperiencë në sektorin e kuzhinës, të grup-moshës 20-45 vjec, njohës të gjuhës angleze, si dhe të gjuhëve te tjera, janë të ftuar të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre, në formatin Europass (anglisht) ne adresen e emailit info@tstsgroup.com, për pozicionet:
- Kuzhinier,
- As. Kuzhinier
- Pasticier
- Picier

http://www.tstsgroup.com/sq/

Bulevardi "Gjergj Fishta" Kulla 1, Apart 7/2


  Send Message


QR code

Related ads

Tirane, ofroj vend pune Agjent Shitje

BBD Sh.p.k, distributor zyrtar për tregëtimin e markes së njohur Franck Espresso kërkon të punesoj punonjës të kualifikuar në pozicionin e Agjent Shitjesh Mashkull . Kualifikimet / Kërkesat Te kete te pakte nje vit pune ne kete pozicion Te kete… Tirane

CAMPAGNA SOLO Appuntamenti - Per Operatori e Team leader

CAMPAGNA SOLO Appuntamenti - Per Operatori e Team leader CALL CENTER ITALIANO DA DIECI ANNI NEL SETTORE , EFFETTUA CAMPAGNA DI PRESA APPUNTAMENTI, NON FACCIAMO VENDITA MA INFORMAZIONE CERCA 16 OPERATORI PER CAMPAGNA DI PRESA APPUNTAMENTI E 1 TEAM… Tirane

Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Ndertimi (M)

OFROJ VEND PUNE INXHINIER NDERTIMI NE FUSHEN E VLERESIMIT TE PASURIVE TE PALUAJTSHME (M). PERSONI DUHET TE ZOTEROJE MIRE AUTOMJETIN DHE TE KETE PATENTE. PREFEROHET ME BANIM NE TIRANE DHE TE KETE FLEKSIBILITET NE ORARE. TE INTERESUARIT TE DERGOJNE CV E… Tirane

MBC cerca 200 operatori

Sei pronto per affrontare una nuova sfida, stimolante e soprattutto molto redditizia? MBC InnovationLab, società internazionale di servizi alle imprese, con sede anche a Tirana, sta cercando 200 OPERATORI DI CALL CENTER da inserire nelle campagne di… Tirane

Tirane, kerkohet ekonomist/e me kohë të plotë pune

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE POZICIONI I PUNËS: Ekonomist/e me kohë të plotë pune. RRETH PUNËDHËNËSIT Shoqëria ushtron aktivitetin e saj në fushën e tregtimit të produkteve me eksperiencë mbi 20 vjeçare në Treg. Shoqëria kërkon të punësojë një… Tirane

 
Report this ad