Qendisje me dore Qendisje me dore

Tirane
 • Publish Date: 26-06-18
 • Cmimi: €100,00

Punim i qendisur me dore (perfshihet dhe korniza ne cmim) (83x66)

Punim i qendisur me dore…

Tirane   26-06-18 Qendisje me dore €100,00

Punim me dore Punim me dore

Tirane
 • Publish Date: 26-06-18
 • Cmimi: €250,00

Punim i qendisur me dore (perfshihet dhe korniza ne cmim) (120x66)

Punim i qendisur me dore…

Tirane   26-06-18 Punim me dore €250,00

financimi kredi financimi kredi

Qarku i Elbasanit
 • Publish Date: 08-08-17

Përshëndetje Sir / Madam, Ju duhet kreditimit të holla në mes të individëve për të përballuar me vështirësi financiare në fund të thyer bllokimin që shkaktoi bankat, me refuzimin e dosjeve të aplikimit tuaj kredi? Unë jam një ekspertë financiarë privatë…

Përshëndetje Sir / Madam, Ju…

 

Tirane, shes pikture 320 Euro Tirane, shes pikture 320 Euro

Tirane
 • Publish Date: 03-12-15

Shes pikture vaj ne kanavace. Pamje nga qendra e Tiranes (Pallati i Kultures). Pikture e vitit 2001, e piktorit Siro Muhedini. Permasat me kornize 93 me 82 cm. Cmimi 320 euro. cel 0682077690

Shes pikture vaj ne kanavace.…

Tirane, shes pikture 230 Euro Tirane, shes pikture 230 Euro

Tirane
 • Publish Date: 03-12-15

Shes pikture ne vaj. Mauzoleumi i Skenderbeut ne Lezhe. Veper e piktorit K. Nini. Pikture e viteve 80. Permasat me kornize 80 me 55. Cmimi 230 Euro. Cel. : 0682077690

Shes pikture ne vaj.…

pikture pikture

Tirane
 • Publish Date: 30-11-15
 • Cmimi: €20,00

pikture me ngjura vaji .me shumllojshmeri ngjyrash . permasa jane 30x10 kush eshte i interesuar te na kontaktoj ne numrin e telefonit te vene me poshte; 0693305255

pikture me ngjura vaji .me…

Tirane   30-11-15 pikture €20,00
 

Tirane, shes pikture 230 Euro Tirane, shes pikture 230 Euro

Tirane
 • Publish Date: 20-11-15
 • Cmimi: €230,00

Shes pikture ne vaj. Mauzoleumi i Skenderbeut ne Lezhe. Veper e piktorit K. Nini. Pikture e viteve 80. Permasat me kornize 70 me 55. Cmimi 230 Euro. Cel. : 0682077690

Shes pikture ne vaj.…

Tirane, shes pikture 320 Euro Tirane, shes pikture 320 Euro

Tirane
 • Publish Date: 20-11-15
 • Cmimi: €320,00

Shes pikture vaj ne kanavace. Pamje nga qendra e Tiranes (Pallati i Kultures). Pikture e vitit 2001, e piktorit Siro Muhedini. Permasat me kornize 93 me 82 cm. Cmimi 320 euro. cel 0682077690

Shes pikture vaj ne kanavace.…