Cmimi : €100,00 Tirane Megi Daci
26-06-18 23 Hits


Punim i qendisur me dore (perfshihet dhe korniza ne cmim)
(83x66)

Rr.Barrikadave


  Send Message


QR code

Related ads

Tirane, shes pikture 230 Euro

Shes pikture ne vaj. Mauzoleumi i Skenderbeut ne Lezhe. Veper e piktorit K. Nini. Pikture e viteve 80. Permasat me kornize 80 me 55. Cmimi 230 Euro. Cel. : 0682077690 Tirane

Tirane, shes pikture 230 Euro

Shes pikture ne vaj. Mauzoleumi i Skenderbeut ne Lezhe. Veper e piktorit K. Nini. Pikture e viteve 80. Permasat me kornize 70 me 55. Cmimi 230 Euro. Cel. : 0682077690 Tirane

Punim me dore

Punim i qendisur me dore (perfshihet dhe korniza ne cmim) (120x66) Tirane

pikture

pikture me ngjura vaji .me shumllojshmeri ngjyrash . permasa jane 30x10 kush eshte i interesuar te na kontaktoj ne numrin e telefonit te vene me poshte; 0693305255 Tirane

Tirane, shes pikture 320 Euro

Shes pikture vaj ne kanavace. Pamje nga qendra e Tiranes (Pallati i Kultures). Pikture e vitit 2001, e piktorit Siro Muhedini. Permasat me kornize 93 me 82 cm. Cmimi 320 euro. cel 0682077690 Tirane

 
Report this ad