Ne ju ofrojmë kredi private, komerciale dhe personale Ne ju ofrojmë kredi private,…

Qarku i Tiranës
 • Publish Date: 11-12-17
 • Cmimi: EUR 5,000.00

Aplikoni tani për një hua emergjente Si mund të marr një hua emergjente? Kreditë urgjente ofrohen nga huadhënës të specializuar. Këta huadhënës bazojnë miratimin tuaj urgjent të kredisë për llojin e situatës personale që ju keni vendosur pa ndonjë gabim,…

Aplikoni tani për një hua…

DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM,…

Tirane
 • Publish Date: 11-12-17
 • Cmimi: EUR 1.00

Ne ju ofrojmë produkte të cilat janë provuar për efikasitetin e tyre. Ne ju mësojmë si të përdorni në mënyrë të sigurtë dhe efikase produktin. Produktet tona janë nga markat cilësore Evropiane. Produktet tona janë miqësore me mjedisin. Tek ne do të…

Ne ju ofrojmë produkte të…

Mbc Call Center kerkon 2 Team Leader per fushaten e enegjise elektrike upselling e prospect residenziali. Mbc Call Center kerkon 2 Team…

Tirane
 • Publish Date: 05-12-17

Kandidati ideal duhet te kete: Njohje shume e mire e gjuhes italiane Eksperience e mepareshme ne te njejtin pozicion per te pakten 2 vjet Aftesi shume te mira komunikimi Aftesi drejtuese dhe motivuese Ofrohet: Kontrate pune sipas ligjit shqiptar ne…

Kandidati ideal duhet te kete:…

 

Mbc call center kerkon 50 operatore per fushaten e enerjise elektrike upselling dhe prospect residenziali Mbc call center kerkon 50…

Tirane
 • Publish Date: 05-12-17

Mbc call center kerkon: 50 operatore per fushate energjie elektrike upselling e prospect residenziali. Kerkohet: Njohje e mire e gjuhes italiane Eksperience e meparshme ne fushaten e energjise Ofrojme: Kontrate pune sipas ligjit shqiptar Pagese…

Mbc call center kerkon: 50…

DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM,…

Tirane
 • Publish Date: 04-12-17
 • Cmimi: EUR 1.00

Ne ju ofrojmë produkte të cilat janë provuar për efikasitetin e tyre. Ne ju mësojmë si të përdorni në mënyrë të sigurtë dhe efikase produktin. Produktet tona janë nga markat cilësore Evropiane. Produktet tona janë miqësore me mjedisin. Tek ne do të…

Ne ju ofrojmë produkte të…

##0630557383## abortion pills in Hibiscus Coast Margate Other Port Edward Port Shepstone Scottburgh Umdoni Umzumbe ##0630557383## abortion pills…

Tirane
 • Publish Date: 01-12-17
 • Cmimi: EUR 550.00

Safe Abortion Clinic & Pills For Sale: 0630557383 dr mama zama Tembisa/ Kempton Park/ Sandton/Johannesburg Springs/ Randburg/ Roodepoort/ Midrand/ Germiston/ Alexandra/ Soweto/ Pretoria Mabopane & Rustenburg/ Soshanguve /Atteridgeville $ mamelodi/…

Safe Abortion Clinic & Pills…

 

kerkohet PERKTHYES kerkohet PERKTHYES

Qarku i Durrësit
 • Publish Date: 01-12-17

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit njofton per pozicion vakant perkthyes te gjuheve te meposhtme: 1. Gjermanisht 2. Frengjisht Të interesuarit të na kontaktojnë në: E-mail: cv@pespagroup.com Cel. :…

Pespa Alumin Shpk, shoqëri…

Green Hills Umtata Botcho Cream & Yodi Pills Hips & Bums Enlargement Cream Green Hills Umtata Botcho…

Rajoni i Gjakovës
 • Publish Date: 30-11-17

Pelzvale Heilbron botcho cream & yodi pills hips & bums enlargement cream & pills IN Port Nolloth *BOTCHO CREAM & YODI PILLS FOR SALE* BODY LIGHTENING CREAM & PILLS> *REDUCTION CREAM & PILLS* PENIS ENLARGEMENT CREAM & PILLS Mohlakeng Mohlakeng Ext 1…

Pelzvale Heilbron botcho…

We connect kerkon 120 operatore telefonie outbound per punesim te menjehershem We connect kerkon 120…

Tirane
 • Publish Date: 27-11-17

We connect kerkon 120 operatore telefonie outbound per punesim te menjehershem Kerkohet Njohje e mire e gjuhes italiane dhe aftesi te mira komunikimi Ofrojme Kontrate sipas ligjit shqiptar ne fuqi Pagesa 230 leke/ora Boonuse deri ne 4000 leke…

We connect kerkon 120…

 

DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM,…

Tirane
 • Publish Date: 27-11-17
 • Cmimi: EUR 1.00

Ne ju ofrojmë produkte të cilat janë provuar për efikasitetin e tyre. Ne ju mësojmë si të përdorni në mënyrë të sigurtë dhe efikase produktin. Produktet tona janë nga markat cilësore Evropiane. Produktet tona janë miqësore me mjedisin. Tek ne do të…

Ne ju ofrojmë produkte të…