For Rent For Rent

Tirane
 • Publish Date: 14-05-18
 • Cmimi: €500,00

Apartment for Rent in Tirana. Apartment Size: 140m2. Located at Elbasani street close to US embassy. 2 Bedrooms. 2 Bathrooms. 1 kitchen and restroom. 2 Air Conditioners. 2 balconies. Second floor. Villa has 2 floors. Access to Highway. Access to Public…

Apartment for Rent in Tirana.…

Tirane   14-05-18 For Rent €500,00

konsulence juridike /avokat konsulence juridike /avokat

Tirane
 • Publish Date: 15-03-17

Zyre juridike (avokatie) Ofron konsulence ligjore per ceshtje te ndryshme civile, tregtare dhe administrative si dhe perfaqesim perpara organeve gjyqesore. Nese keni çeshtje te cilat mendoni qe duhet te zgjidhen ne rruge gjyqesore dhe eshte i nevojshem…

Zyre juridike (avokatie) Ofron…

ARREDO-DUE PAISJE PER PASTICERI-GELATERI ARREDO-DUE PAISJE PER…

Tirane
 • Publish Date: 09-01-17

Paisje profesionale per pasticeri-gelateri, me cmimet me te mira ne treg, cilesi maksimale, garanci dhe suport teknik. Kontakt: 067 20 12 232. Adresa: Rruga 'Teodor Keko' , unaza e re ngjitur me uren e Lanes. /// ARREDO-DUE /// GJITHCKA JU DUHET PER…

Paisje profesionale per…

 

KUZHINA RESTORANTI KUZHINA RESTORANTI

Tirane
 • Publish Date: 05-01-17

Kompletimi i kuzhines se restorantit tuaj me cmimet me te mira ne treg. Kontakt 0672012232. Adresa: Rr. 'Teodor Keko' , unaza e re ngjitur me uren e Lanes. Web: http://arredodue.al/galeria/ /// ARREDO-DUE /// GARANCI - SIGURI - SUPORT TEKNIK ///

Kompletimi i kuzhines se…

DHOMA FRIGORIFERIKE DHOMA FRIGORIFERIKE

Tirane
 • Publish Date: 05-01-17

Dhoma frigoriferike freskues ose ngrires, dimensione te ndryshme sipas kerkeses, 1 vit garanci dhe asistence teknike pas garancise. Cmim i arsyeshem. Kontakt 0672012232. Adresa: rruga 'Teodor Keko' , unaza e re ngjitur me uren e Lanes. /// ARREDO-DUE ///…

Dhoma frigoriferike freskues…

PAISE PER PASTICERI - GELATERI PAISE PER PASTICERI - GELATERI

Tirane
 • Publish Date: 05-01-17

ARREDO-DUE , prej vitit 2002 ne tregun e paisjeve industriale profesionale per bare, restorante, pasticeri, piceri, furra buke, supermarkete dhe aksesore te ndryshem. - Pergjigjemi ne kohe rekord me Garanci dhe Suport teknik. - Konsulence dhe projektim…

ARREDO-DUE , prej vitit 2002…

 

PAISJE PER SUPERMARKETE PAISJE PER SUPERMARKETE

Tirane
 • Publish Date: 05-01-17

ARREDO-DUE , prej vitit 2002 ne tregun e paisjeve industriale profesionale per bare, restorante, pasticeri, piceri, furra buke, supermarkete dhe aksesore te ndryshem. - Pergjigjemi ne kohe rekord me Garanci - Siguri - Suport teknik. - Konsulence dhe…

ARREDO-DUE , prej vitit 2002…

KOLLONA INOKSI KOLLONA INOKSI

Tirane
 • Publish Date: 05-01-17

Shiten Kollona Inoksi, freskues ose ngrires , te rinj me 1 vit garanci Cmimi i arsyeshem. Kontakt 067 20 12 232. /// ARREDO-DUE /// GARANCI - SIGURI - SUPORT TEKNIK ///

Shiten Kollona Inoksi,…

ARREDO-DUE ARREDO-DUE

Tirane
 • Publish Date: 05-01-17

ARREDO-DUE , prej vitit 2002 ne tregun e paisjeve industriale profesionale per bare, restorante, pasticeri, piceri, furra buke, fastfude, supermarkete dhe aksesore te ndryshem. - Pergjigjemi ne kohe rekord me garanci dhe suport teknik. - Konsulence dhe…

ARREDO-DUE , prej vitit 2002…

 

ARREDO-DUE ARREDO-DUE

Tirane
 • Publish Date: 28-12-16

ARREDO-DUE , prej vitit 2002 ne tregun e paisjeve industriale profesionale per bare, restorante, pasticeri, piceri, furra buke, supermarkete dhe aksesore te ndryshem. - Pergjigjemi ne kohe rekord me garanci dhe suport teknik. - Konsulence dhe projektim…

ARREDO-DUE , prej vitit 2002…